MATKOLLEKTIVET
ETT NÄTVERK AV LOKALA OCH HÅLLBARA ODLARE, KOCKAR OCH MATHANTVERKARE
EN FÖRSTA INTRODUKTION

Matkollektivet är ett nätverk av lokala hållbara bönder, odlare, kockar och mathantverkare som brinner för näringsrik och bra mat med naturliga ingredienser OCH tilllagad från grunden med kunskap och kärlek. Tanken med nätverket är att stödja, fira och synligöra småskaliga hållbara aktörer i regionen, samt att ge möjlighet för kunskapsdelning och nya samarbeten.
Under projektperioden kommer Pop-Up Kitchen kommer att arbeta för utökad marknadsföring av Matkollektivet genom Pop-Up Kitchen’s kanaler: websida, sociala medier, fysisk platsen. Tanken är att skapa mer synlighet och att göra det lättare att hitta olika samarbeten, kunder och leverantörer. Matkollektivet har också möjlighet att hyra in sig i Pop-Up Kitchen för att göra förädling eller erbjuda event, kurser, middagar, osv.
Nyfiken vem som är med? Vi har startat med ett första gäng! Snart kommer vi visar mer av deras fantastiska råvaror och och matlagningen - just nu samlar vi in bilder, information och kontaktinfo. Men om du scrolla ner får du ett första intryck! Och till slutet av projekttiden i vinter 2026/2027 så är tanken att vi är omkring 30 medlemmer (leverantörer) och ett även större nätverk av alla matproducenter och interesserade.