
Pop-Up Kitchens matfilosofi är att vi serverar god, näringsrik, vacker och inspirerande mat. Alla kockar som jobbar i köket - både under Pop-Up Kitchens egna events och vid uthyrning lagar mat i linje med matfilosofin - för att garantera en kontinuerlig kvalitet till våra matälskade gäster.
Pop-Up Kitchens matfilosofi i praktik:
> Färgglada, färska råvaror av hög kvalitét
> Minst 50% (eller mer) av råvarorna är ekologiska
> Minst 50% (eller mer) av råvarorna är lokala
> Kött är alltid KRAV eller EU ekologiskt certifierat
Vi låt oss gärna inspirera av Världsnaturfondens konsumentguider.
Det här ramverket garanterar både en hållbarhet och lokal förankring, samt ge det utrymme för kreativitet och diversitet i köket.
MATFILOSOFI


KÖKSUTRUSTNING OCH MATSALEN / EVENT SPACE
Pop-Up Kitchen är lämpligt för matevent, workshops, fest och även mässa tack vare att köket ligger i stora gamla fabrikshallen 'Open' på The Glass Factory i Boda. Här hittar du praktisk info om köket och eventspacet. Det är ett väldigt flexibelt space för både mysiga minre workshops eller möten mellan gamla ugnarna och större events där man änvänder hela kapaciteten av byggnaden.
Kapacitet:
Pop-Up Kitchens standard kapacitet är upp till 50 ätande gäster med möjlighet att utöka till 100 ätande gäster i samband med stora hallen 'Open'. Till större event kan vi utöka upp till 400 stående gäster.
Köksutrustning:
Rational ugn med 5 lager
Elspis med 6 flatta stora plattor
Dubbelt matkylskåp & barskylskåp
Wexiodisk restaurangdiskmaskin
Gryttor från 2 liter upp till 45 liter
Riskokare - 9 liter
Kaffebryggarre - 9 liter (70 koppar)
Varmtvattenberade - 18 liter
Enkelt matberedare / stavmixer / visp
Kontakta oss för mer info och priser.
HITTA LOKALA SAMARBETARE MED

Vad vill du organisera?
HYRA POP-UP KITCHEN
MATUPPLEVELSER
WORKSHOPS
KREATIVA EVENTS
KURSER
BRÖLLOP/FEST
MÖTE & KONFERENS
FÖRÄDLING

Visste du att det är också möjligt att hyra Pop-Up Kitchen?
Till en födelsedagsfest, möte, bröllop, konferens eller mässa? Då konnekta vi dig gärna med lokala kockar och odlare om du vill - eller du kan ta med din egen i linje av Pop-Up Kitchens lokala och hållbara matfilosofi 🌟 Kalendern till hösten och 2026 är öppen!
Som kock eller matkreatör kan man också hyra köket"! Till exempel om du vill erbjuda en matupplevelse, en workshop eller även till förädling. Köket och matsalen är så inriktade att det är lätt att göra workshops och ha olika set-ups av möblerna. Mysigt och med smart!
Även om du vill göra ett kreativt event till exempel med målning, lera, poesi eller musik - fungerar det utmärkt! Det spännande utrymmet mellan gamla galsugnarma bjuder in till kreativitet och nytänkande.
Priser startar från 1200 sek + moms per dag / 15% av eventomsättningen. Till små niche och ideella event har vi en speciell möjlighet att få rabatt - eftersom vi gärna öppna köket för interessanta upplevelser!























